Brand verwoest tuin in Veenendaal

admin
482 Views

In een tuin achter een woning aan de Klaas Katerstraat in Veenendaal heeft donderdag een brand gewoed.

Door onbekende oorzaak raakten spullen – onder meer een opgeslagen partij hout – in de tuin in brand. De brandweer werd gewaarschuwd en die schaalde de melding meteen op naar middelbrand waardoor een tweede tankautospuit naar het brandincident kwam.

In relatief korte tijd was het vuur bedwongen. Bij de brand raakte niemand gewond. Wel ontstond er flinke schade aan de tuin. De woning bleef onbeschadigd.

Foto: Kevin Vroon

Geef een reactie

Next Post

Brand in hal afvalcentrale Ede

482 Views Aan de Neonstraat in Ede heeft donderdagavond laat brand gewoed in een hal van een afvalcentrale. De brandweer had het vuur snel onder controle. Bij de brand kwam veel rook vrij. Hulpdiensten waren met meerdere voertuigen uitgerukt. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk.
×