Traumahelikopter landt op de hei in Vierhouten voor gewonde fietsster

admin
270 Views

Het Mobiel medisch team uit Amsterdam werd dinsdagmiddag opgeroepen voor een gewonde fietsster op de hei langs ‘t Frusselt in Vierhouten.

De vrouw was tegen een andere fietser aangebotst waarna zij ten val kwam. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De gewonde vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere fietser bleef ongedeerd.  

Geef een reactie

Next Post

Eerste boeren aangekomen in De Bilt, rest in versierde auto's in slakkentempo onderweg

270 Views Boeren die woensdagochtend op weg zijn naar het landelijke protest in Bilthoven, zitten het verkeer op de snelwegen in onze provincie in de weg. Ze rijden opzettelijk langzaam en veroorzaken zo vertraging. De boeren zijn onderweg met auto’s omdat trekkers op de snelwegen verboden zijn. Er ontstonden vertraging […]
×