Auto en scooterrijder botsen, automobilist aangehouden in Groningen

admin
297 Views

Op de rotonde Hoendiep met de Johan van Zweedenlaan in Groningen is een ongeval gebeurt tussen een scooter en een auto.

De scooterrijder werd gecontroleerd in de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Door het ongeval is een stuk vanaf Groningen tot de rotonde afgesloten. Het verkeer wordt daar omgeleid via de U.T Delfiaweg.

De automobilist werd aangehouden.

Geef een reactie

Next Post

Traumahelikopter landt op de hei in Vierhouten voor gewonde fietsster

297 Views Het Mobiel medisch team uit Amsterdam werd dinsdagmiddag opgeroepen voor een gewonde fietsster op de hei langs ‘t Frusselt in Vierhouten. De vrouw was tegen een andere fietser aangebotst waarna zij ten val kwam. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De gewonde vrouw werd per ambulance overgebracht naar het […]
×