Bestelbus botst achterop vrachtwagen Zeewolde

admin
1.037 Views

Op de Ganzenweg met Sternweg in Zeewolde zijn woensdagavond een bestelbus en een vrachtwagen in botsing gekomen.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de stoplichten. De bestelbus botste door onbekende oorzaak achter op de trailer van de vrachtwagen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De achterkant van de trailer en de bus raakte beschadigt.

©️Damian Ruitenga

Geef een reactie

Next Post

Botsing met geparkeerde auto in Zwolle

1.037 ViewsOp de Gasthuisdijk in Zwolle is een auto woensdagavond op een geparkeerd voertuig geknald. De bijrijder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.  Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Wel staat vast dat de rijdende auto er flink de vaart in had, aangezien de broodjes bapao en […]
×