Gewonde bij steekpartij Groningen

admin
292 Views

Bij een steekpartij in de Mauritsstraat in de Oosterpoortbuurt is zaterdagavond een persoon gewond geraakt.

De steekpartij vond rond 21.45 uur plaats. “Er werd een gewonde man op straat aangetroffen”. “Het slachtoffer is door ambulancepersoneel behandeld. Na stabilisatie is de persoon overgebracht naar het ziekenhuis.” Vanwege het incident was de straat afgesloten. “De politie heeft onderzoek gedaan. Rond 22.15 uur kon het onderzoek afgerond worden en werden de afzetlinten weer opgeruimd.”

Over de precieze toedracht is nog niks bekend.

Foto : Maikel Schut

Geef een reactie

Next Post

Man komt met scootmobiel in de sloot terecht in Hoogkerk

292 Views Op de Vierverlatenweg in Hoogkerk is een man met zijn scootmobiel in de sloot terecht gekomen. De brandweer heeft de man uit de sloot gehaald. De man is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De man had tijdens het ongeval een hondje bij zich, het is onbekend hoe […]
×