Video : Twee kinderen uit sloot in Almere gered

admin
494 Views

Twee kinderen zijn zaterdagavond onder een vlot terechtgekomen in een sloot aan het Cascadepad in Almere. Ze zijn door omstanders uit het water gehaald. De twee slachtoffertjes zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens de politie sloeg het vlot om en kwamen twee kinderen onder het vlot terecht. “Door snel en goed ingrijpen van omstanders konden ze snel uit het water worden gehaald”, laat een woordvoerder weten.

Hulpdiensten rukten massaal uit. Meerdere ambulances, politiewagens en brandweervoertuigen waren snel ter plaatse. Op beelden via social media waren eerdere duikers te zien die bij de hulpactie assisteerden.

Volgens de politiewoordvoerder zijn de overige vier kinderen weer thuis.

Video : Damian Ruitenga / News United
Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Gewonde bij steekpartij Groningen

494 Views Bij een steekpartij in de Mauritsstraat in de Oosterpoortbuurt is zaterdagavond een persoon gewond geraakt. De steekpartij vond rond 21.45 uur plaats. “Er werd een gewonde man op straat aangetroffen”. “Het slachtoffer is door ambulancepersoneel behandeld. Na stabilisatie is de persoon overgebracht naar het ziekenhuis.” Vanwege het incident […]
×