400 kilo xtc-pillen aangetroffen

admin
217 Views

De politie heeft op vrijdag 10 juli 400 kilo xtc-pillen aangetroffen op een terrein aan de Zoelensestraat in Kapel Avezaath. De pillen hebben een straatwaarde van 1,8 miljoen euro.

In het kader van een lopend onderzoek kwam de politie bij het terrein uit. Op het terrein zijn verschillende, gestalde containers doorzocht. Dat leverde de vondst van de grote hoeveelheid xtc-pillen op. De drugs zijn in beslag genomen.

Onderzoek in volle gang

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek naar de vondst is nog in volle gang. De xtc-pillen worden vernietigd.

Meld bij de politie

Heb je zelf het vermoeden dat er in je omgeving drugs worden opgeslagen of geproduceerd? Neem contact op met de politie. Dat kan ook volledig anoniem via 0800-7000. De politie neemt dergelijke meldingen altijd hoog op.

Geef een reactie

Next Post

Weg verspreid met vet, brandweer reinigt het wegdek in Putten

217 Views Op vrijdagavond is er bij de meldkamer van de brandweer een melding binnengekomen van een verontreinigde wegdek. De brandweer uit Putten is hierop gealarmeerd. Op de Halvinkhuizerweg bleek ongeveer in de lengte van 260 meter verspreid met vet te liggen. De gemeente was al terplaatse maar omdat zij […]
×