Politie vind lachgas tank naast ongeval in Zeewolde

admin
468 Views

Bij een ongeval op de Groenewoudseweg in Zeewolde heeft de politie woensdagavond een lachgas tank aangetroffen.

Een automobilist botsten rond half elf frontaal tegen een boom. De bestuurder van het voertuig raakte hierbij gewond.

In de berm aan de overzijde van het ongeval trof men een tank met daar in lachgas aan, de politie heeft de tank leeg laten lopen en deze mee genomen naar het politiebureau. Het is nog onbekend of de lachgas tank bij de bestuurder hoort.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Putten

468 Views De Puttense brandweer rukte vrijdagochtend uit voor een melding van een woningbrand aan de Meidoornlaan in Putten. Een bewoner zou rook uit een wasmachine/droger komen waarna de brandweer werd gebeld. De brandweer heeft onderzoek gedaan naar de mogelijke brand maar trof niks aan. De brand trok veel bekijks […]
×