Auto krijgt klapband en rijd zich vast in de bossages in Veenendaal

admin
197 Views

Veenendaal – Op woensdagavond heeft er op de Kalanderij een eenzijdig ongeval zich voortgedaan.

Hier bleek een auto een klapband te hebben gehad en het macht over het stuur te zijn verloren. De auto reed zich vast in een stukje bossage. Een bestelbus heeft de auto de bosjes uitgetrokken het fietspad op. De band van de auto is op locatie vervangen en hierna kon hij zijn weg vervolgend. De gemeente wordt ik kennis gesteld over de schade aan de bosjes.

Hierbij zijn geen gewonden gevallen. De politie is hierbij voor controle terplaatse gekomen maar heeft geen actie te hoeven ondernemen.

Foto : Kevin Vroon

Geef een reactie

Next Post

Politie vind lachgas tank naast ongeval in Zeewolde

197 Views Bij een ongeval op de Groenewoudseweg in Zeewolde heeft de politie woensdagavond een lachgas tank aangetroffen. Een automobilist botsten rond half elf frontaal tegen een boom. De bestuurder van het voertuig raakte hierbij gewond. In de berm aan de overzijde van het ongeval trof men een tank met […]
×