Vrouw fietst tegen auto en raakt gewond in Putten

admin 1
346 Views

Een vrouw fietsen woensdagmiddag tegen een personenauto aan op de rotonde Arendstraat met de Nijkerkerstraat in Putten.

De vrouw kwam daarna ten val en raakte gewond. De vrouw werd ter controle mee genomen naar het ziekenhuis.

Op de rotonde hebben automobilisten voorrang. Vermoedelijk zag de vrouw de personenauto te laat afslaan.

Foto : Damian Ruitenga / News United

One thought on “Vrouw fietst tegen auto en raakt gewond in Putten

  1. Echt niet de meeste fietsers hebben geen flauw benul wanneer ze vooraan op de rotondes hebben, ze kijken je vaak nog boos aan. binnen en buiten de bebouwde kom verschillende regels werkt niet , vooral niet met al die elektrische fietser die het gas er op hebben zonder richting aan te geven

Geef een reactie

Next Post

Woensdag 22 juli actiedag boeren: ‘werk dan thuis’

346 Views De protesterende boeren roepen op tot een nationale thuiswerkdag, komende woensdag. Ze gaan dan actie voeren en willen voorkomen dat mensen daar hinder van ondervinden. Woordvoerder Sieta van Keimpena van boerenactiegroep Farmers Defence Force roept burgers op om uit solidariteit met de boeren op 21 juli niet de […]
×
%d bloggers liken dit: