Brand in wooncomplex Wageningen

admin
174 Views

De brandweer werd dinsdagavond opgeroepen voor een brand in een wooncomplex aan de Industrieweg in Wageningen.

Ter plaatse bleek het te gaan om een kleine brand. De brand zou vermoedelijk ontstaan zijn in doeken met terpentine dat afkomstig was van een schilder. De gezinnen die in het complex zaten werden kort geëvacueerd.

Welke schade de brand heeft aangericht is onbekend.

Foto : Kevin Vroon

Geef een reactie

Next Post

Automobilist raakt van de weg en beland in de sloot in Biddinghuizen

174 Views Bij een ongeval aan de Harderbosweg bij Biddinghuizen is vanmorgen een auto de sloot ingereden. Het eenzijdig ongeval gebeurden tegen elf uur. De bestuurder kwam raakte nog onbekende oorzaak van de weg waarna deze in een sloot terecht kwam. De bestuurder van het voertuig moest ter controle mee […]
×