Twee aanhoudingen bij mislukte overval op kledingwinkel in Groningen

admin
376 Views

In de Waagstraat in Groningen vond zondagavond een overval in een kledingwinkel plaats.

De melding kwam om 17.00 uur binnen bij de hulpdiensten. Een politiewoordvoerder zei: “Twee mannen kwamen de winkel binnen toen de deur gesloten was en bedreigden vervolgens de verkoper met een mes.” Ze vroegen het personeel om de kassa te openen. De verkoper zag echter een kans om uit de winkel te ontsnappen en de deur op slot te doen.

De politie arresteerde de twee gemakkelijk. ‘Ze zijn naar het politiebureau gebracht voor verder onderzoek. ‘ “

Het is niet de eerste keer dat de kledingwinkel slachtoffer is van een overval. Ruim een half jaar geleden, in december 2019, vond er een gewapende overval plaats.

Foto : PatrickWind

Geef een reactie

Next Post

Scooterrijder gewond door aanrijding met auto in Wageningen

376 Views Op de Ritzema Bosweg in Wageningen is zondagmiddag een scooterrijder gewond geraakt door een aanrijding met de auto. De auto reed vanaf de Ritzema Bosweg de dienstweg op. Daarbij zag hij vermoedelijk de scooterrijder over het hoofd, waardoor ze met elkaar in botsing kwamen. De scooterrijder raakte door […]
×