Bestelbus botst frontaal op vrachtwagen in Uddel

admin
623 Views

Een bestelbus is dinsdag frontaal op een vrachtwagen gebotst.

Het ongeval gebeurden aan de meervelderweg in Uddel. De brandweer van Uddel heeft de bestuurder van de bestelbus uit het voertuig bevrijd waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis in Harderwijk werd gebracht.

In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen, deze werd even later afgemeld.

De weg werd korte tijd afgesloten.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Chaos bij distributiecentrum AH: boeren blokkeren en bezetten met zo’n 150 trekkers terrein in Geldermalsen

623 Views  Boeren hebben zich met grofweg 150 trekkers toegang verschaft tot het terrein van het distributiecentrum van Albert Heijn in Geldermalsen. Ook blokkeren ze de toegangswegen.  De boeren verzamelden zich vanavond onder meer bij McDonalds in Tiel om op te trekken naar Geldermalsen. Ook is een colonne trekkers van Wekerom […]
×