Arnhem – Politie doet onderzoek naar geweldincident in de woning waarbij vrouw overlijdt

admin
280 Views

In de Reinaldstraat in Arnhem doet de politie onderzoek naar een geweldincident. Vandaag 7 juli in de ochtend werd na een melding via de hulplijn 112 een zwaar gewonde vrouw aangetroffen in een woning in deze straat. De vrouw werd in allerijl naar het ziekenhuis vervoerd. Daar overleed zij later aan haar verwondingen. De politie gaat uit van een misdrijf. Er is een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit incident.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/7/02-arnhem-politie-doet-onderzoek-naar-geweldincident-in-de-woning-waarbij-vrouw-overlijdt.html

Geef een reactie

Next Post

Pick-up knalt tegen de boom in Ermelo

280 ViewsOp de Uddelermeerweg in Ermelo is dinsdagmiddag een pick-up tegen een boom gebotst. Het ongeval vond plaats rond tien voor half vier. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De bestuurder van het voertuig werd door de brandweer uit zijn voertuig gehaald. Het slachtoffer werd onderbegeleiding van de […]
×