Boeren blokkeren distributiecentrum van Jumbo in Woerden

admin
363 Views

Bij het distributiecentrum van Jumbo in Woerden is rond 20.30 uur de ingang geblokkeerd; er staan enkele tientallen trekkers. De boeren hebben een doorgang gemaakt zodat het personeel wel het terrein kan verlaten maar niet kan opkomen. Ook enkele vrachtwagens staan in de rij om het terrein op te komen.

Eerder op de avond zijn boeren in Veenendaal met hun landbouwvoertuigen naar het politiebureau gereden om aangifte te doen tegen minister Schouten vanwege dierenmishandeling. Er stonden enkele tientallen trekkers bij het politiebureau aan de Boompjesgoed. 

Ook op de Vleutenseweg in Utrecht reden protesterende boeren rond met hun trekkers.

Foto : Kevin Vroon

Geef een reactie

Next Post

Hillegom, Nijmegen - Woningoverval en brandstichting in Team West

363 Views Vanavond in Team West vragen we aandacht voor een woningoverval op een gezin aan de Doornenburg in Hillegom. Het onderzoeksteam is op zoek naar de twee overvallers en de bestuurder van de vluchtauto. Verder tonen we camerabeelden van drie mannen die brand stichten rondom het NEC stadion in […]
×