Boswachter beschoten door ’mannen met lange baarden’

admin 1
2.034 Views

De politie is met groot materieel uitgerukt naar een bos bij het Veluwse dorp Wezep. Daar zou een boswachter vanmiddag zijn beschoten door ’mannen met baarden’.

De boswachter raakte niet gewond. De kogel miste hem naar eigen zeggen op een haar.

“Twee mannen met een baard waren aan het oefenen met schieten en die schoten iets te veel mijn kant op”.

Verder wil hij niet te veel over het incident zeggen. Behalve dat hij ’heel boos is’. Ook laat hij nog weten vaker schietende mensen tegen te komen in het bos, die volgens hem ’andere bedoelingen hebben dan jagen’.

De politie rukte na de melding met groot materieel uit, inclusief helikopter, die een tijdje boven het bos cirkelde. Een deel van de omgeving werd onmiddellijk afgezet. Ook werden er speurhonden opgetrommeld.

De politie kon vanmiddag nog niet veel meer melden over het incident.

Tweets:

One thought on “Boswachter beschoten door ’mannen met lange baarden’

Geef een reactie

Next Post

Arrestaties in Hattem na schietincident in bos

2.034 Views Een arrestatieteam van de politie is in Hattem een woning binnengevallen naar aanleiding van een schietincident eerder op de dag. Daarbij zijn twee mannen aangehouden. Drie mannen en twee vrouwen liepen met hun handen op hun hoofd de woning uit. Uiteindelijk zijn twee van de mannen ook daadwerkelijk […]
×