Gelderland / Zeeland – Drugslab ontdekt: vijf aanhoudingen

admin
200 Views

In een lopend strafrechtelijk onderzoek naar de productie van synthetische drugs zijn vijf aanhoudingen verricht. Op een locatie in de Zeeuwse gemeente Sluis is een lab aangetroffen waar geen productie meer plaatsvond, vermoedelijk is daar Chrystal Meth geproduceerd.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/2/02-drugslab-ontdekt-vijf-aanhoudingen.html

Geef een reactie

Next Post

Fietser loopt ernstige hoofdletsel op bij ongeval N309 ‘T Harde

200 ViewsOp de kruising van de Eperweg ter hoogte van de Schouwenburg in ‘t Harde ging het begin deze middag mis. Een fietser werd door een personenauto geschept. De fietser liep bij de aanrijding ernstige hoofdletsel op. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De N309 werd in […]
×