Twee auto’s en vrachtwagen botsen in Groningen

admin
503 Views

Bij een verkeersongeval zijn vrijdagmiddag om 14:25 uur op de N7 een vrachtwagen en twee auto`s tegen elkaar gebotst. 1 persoon raakte gewond. De oorzaak is nog niet bekend. 

Het ging om de rijbaan Drachten richting het Julianaplein. De traumahelikopter was ook onderweg, maar die is halverwege gecanceld. Eén rijbaan van de snelweg was tijdelijk afgesloten, dit zorgde voor file. 

Poort heeft de voertuigen geborgen. De politie noteerde de gegevens van de betrokken partijen.

Foto : PatrickWind

Geef een reactie

Next Post

Zevenaar - Den Haag - Buitenlandse veroordeelden aangehouden

503 Views De politie heeft afgelopen vrijdag 26 juni in Zevenaar een veroordeelde man uit Hongarije aangehouden die in zijn land nog 12,5 jaar gevangenisstraf moet uitzitten. Een 39-jarige man uit Polen is in Den Haag aangehouden, omdat hij in zijn land is veroordeeld tot 5,5 jaar gevangenisstraf. De aanhoudingen […]
×