Bunschoten/Driebergen/Leusden/Hoevelaken – Getuigen gezocht van berovingen

admin
1.227 Views

De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van of meer weten over een reeks berovingen. In alle gevallen ging het om oudere vrouwen bij wie een gouden ketting van de nek werd getrokken door een jonge man van circa 20 tot 25 jaar oud. De politie gaat er gezien het genoemde signalement van uit dat het steeds om dezelfde dader zou kunnen gaan.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/25/03-getuigen-gezocht-van-berovingen.html

Geef een reactie

Next Post

Ede - Onderzoek naar dood vrouw: twee verdachten heengezonden

1.227 ViewsDe politie zet het onderzoek voort naar de dood van een 22-jarige vrouw, die op 23 juni werd aangetroffen in haar woning in Ede. Daarbij richt de politie zich vooral op een 23-man uit Ede, die verdacht wordt van directe betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw. Hij zal […]
×