Wielrenner botst vol op meisje met step

admin
874 Views

Een meisje dat aan het steppen was, is maandagavond vol in botsing gekomen met een wielrenner. Ze is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Ook de fietser is hard ten val gekomen.

Hulpdiensten rukten na het ongeluk massaal uit naar de Zandkrab in een woonwijk. Zeker drie ambulances, agenten, brandweerlui en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Op beelden is een flinke plas bloed op straat te zien. Hulpverleners schermden de plek des onheils af met oranje doeken.

Het kind is volgens Omroep Brabant gereanimeerd en met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Ze zou tussen twee geparkeerde auto’s vandaan zijn gekomen, vertelt een politiewoordvoerster, waardoor de wielrenner haar te laat zag.

Geef een reactie

Next Post

Afrit A9 bij Alkmaar dicht door een brandende auto

874 Views De afrit A9 bij Alkmaar werd dinsdagochtend afgesloten na dat een voertuig in brand vloog. De brand zorgde voor files tussen Akersloot en knooppunt kooimeer. De brandweer heeft de brand geblust. Op de #A9 richting Alkmaar is de afrit richting Heerhugowaard dicht vanwege een autobrand. pic.twitter.com/dPnZxtwq24 — Rijkswaterstaat […]
×