[Video] Grote brand verwoest kippenschuren in Barneveld

admin
717 Views

In Barneveld heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand gewoed in meerdere pluimveeschuren aan de Donkervoorterweg. In de stallen was een groot aantal kippen aanwezig, slechts een paar honderd kippen zouden de brand hebben overleefd.

Het vuur is inmiddels onder controle en de brandweer is bezig met nablussen, zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Gelderland-Midden. In totaal vijf stallen hebben vlam gevat, waarvan er vier volgens de brandweer als compleet verloren moeten worden beschouwd.

De brand ontstond rond 03.15 uur, en bij aankomst van de brandweer stonden meerdere schuren volledig in brand. De brandweer rukte massaal uit om voldoende eenheden ter plaatse te krijgen. Bij de brand is geen asbest vrijgekomen, dat was onlangs verwijderd. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Video :

Video : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Gewonde wielrenner langs de weg in Nunspeet aangetroffen

717 Views Een wielrenner werd gewond aangetroffen langs de Kolmansweg in Nunspeet. Hij raakte ernstig gewond. Het is onbekend of hij gewoon gevallen is of dat er een voertuig bij betrokken is. Om deze reden komt de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse om dit te onderzoeken. Ook is er […]
×