Geldrop – Arnhem – Aanhoudingen in Geldrop en Arnhem na ladingdiefstallen

admin
266 Views

De politie heeft op donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni in totaal drie mannen aangehouden die worden verdacht van ladingdiefstallen. Een 30-jarige Roemeen zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden in Geldrop, nadat hij uit een rijdende bestelbus sprong. Hij is vermoedelijk betrokken bij een ladingdiefstal eerder die nacht in Knegsel. Een andere man kon ontkomen. Drie mannen zijn op heterdaad betrapt bij het leeghalen van een oplegger van een vrachtwagen op de verzorgingsplaats de Slenk langs de A50 bij Arnhem. Een 26-jarige man uit Eindhoven en een 36-jarige Colombiaan zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden. De derde man wist te ontkomen.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/12/11-aanhoudingen-geldrop-en-arnhem-na-ladingdiefstallen.html

Geef een reactie

Next Post

[Video] Grote brand verwoest kippenschuren in Barneveld

266 ViewsIn Barneveld heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand gewoed in meerdere pluimveeschuren aan de Donkervoorterweg. In de stallen was een groot aantal kippen aanwezig, slechts een paar honderd kippen zouden de brand hebben overleefd. Het vuur is inmiddels onder controle en de brandweer is […]
×