Twee auto’s botsen op A28 bij Nijkerk

admin
1.213 Views

Door een ongeval op de A28 tussen Afslag Nijkerk en Nijkerk-Vathorst is er dinsdagochtend een forse file ontstaan. 

Twee auto’s kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing, één van de voertuigen botste hierbij tegen de geleide. Door het ongeval werd de linkerrijstook afgesloten, dit leverde een vertraging op van 51 minuten.

Een Berger heeft de voertuigen geborgen. Niemand raakte gewond. 

Geef een reactie

Next Post

[UPDATE] Flat in Nijkerk loopt forse schade op door brand

1.213 Views Een uitslaande brand heeft enorme schade aangericht in een van de flats in een flatgebouw aan de Vuurdoornlaan in Nijkerk. Het lijkt daarom vrij onwaarschijnlijk dat de bewoners vandaag terug kunnen naar hun woning. Volgens de woordvoerder heeft de brand een enorme schade veroorzaakt. In overleg met de […]
×