Man steekt vrouw neer op het AZC in Harderwijk

admin
641 Views

Een man heeft woensdagavond een vrouw neer gestoken op het terrein van het AZC in Harderwijk.

Het zou gaan om een ruzie in de relationele sfeer. Volgens het COA gaat het om een gezin met vijf kinderen, woonachtig in het azc. De man is aangehouden. De vrouw werd met spoed afgevoerd met een ambulance.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Gelderland-Midden - Naomi Hoekstra nieuwe districtschef Gelderland-Midden

641 Views Per 1 augustus start Naomi Hoekstra (45) als de nieuwe chef van het district Gelderland-Midden van de politie in de eenheid Oost-Nederland. Zij volgt daarmee Rini Strijbosch op, die leiding gaf aan het district sinds de start van de nationale politie in 2013; hij gaat het hoofd Bedrijfsvoering […]
×