Kerkdriel – Eerste aanhouding in zaak rond handgranaat in Kerkdriel

admin
368 Views

De politie heeft een verdachte aangehouden in het onderzoek naar een handgranaat in Kerkdriel. Het gaat om een 20-jarige man uit de regio Utrecht. Op 13 januari vond een krantenbezorger de granaat bij een appartementencomplex in Kerkdriel. De omgeving werd toen direct ontruimd. De zaak trok veel aandacht omdat de burgemeester ook in het complex woont.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/2/02-kerkdriel-eerste-aanhouding-in-zaak-rond-handgranaat-in-kerkdriel.html

Geef een reactie

Next Post

Man steekt vrouw neer op het AZC in Harderwijk

368 ViewsEen man heeft woensdagavond een vrouw neer gestoken op het terrein van het AZC in Harderwijk. Het zou gaan om een ruzie in de relationele sfeer. Volgens het COA gaat het om een gezin met vijf kinderen, woonachtig in het azc. De man is aangehouden. De vrouw werd met […]
×