[VIDEO] Flinke brand in meerdere schuren Harderwijk

admin
733 Views

In de wijk Tinnegieter in Harderwijk heeft op de Prins Mauritslaan een brand meerdere schuren verwoest.

De brand brak rond tien voor vier uit onder een partytent, volgens een omstander. Al snel maakte de brandweer “Grote brand” om de Brand via meerdere zijdes te kunnen blussen. Meerdere schuren raakte zwaar beschadigd.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Rond half vijf gaf de brandweer “sein brandmeester”, waarna men ging afblussen. Salvage handelt de schade af. Er zijn geen gewonden. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De brandweer doet onderzoek.

Bij de brand kwamen veel omstanders een kijkje nemen, de politie/ Handhaving zetten de wijk af.

Video:

Foto : Damian Ruitenga / News United
Veel omstanders kwamen op de brand om te kijken. Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Vader en zoon vliegen over de kop met quad in Putten

733 Views Een vader en een zoon zijn zaterdagavond gewond geraakt na dat ze over de kop vlogen met een quad. Volgens de politie blokkeerde de quad ineens waarna men over de kop vloog. De vader is door een ambulance ter controle mee genomen naar het ziekenhuis. de zoon is […]
×