Politie treft hennepkwekerij aan in schuurtje Elburg

admin
2.086 Views

Elburg – Aan de Hellenbeekstraat in Elburg trof de politie woensdagmiddag een hennepkwekerij aan op de zolder van een schuurtje achter een woning. Om de hoeveelheid planten die zijn aan getroffen is ons niets bekend. De Politie heeft in samenwerking met een bedrijf de kwekerij ontmand.

Geef een reactie

Next Post

Grote antiterreuroefening op station Amersfoort in volle gang

2.086 Views Station Amersfoort is sinds woensdagochtend het decor van een grootschalige anti-terreuroefening waaraan diverse veiligheidsdiensten deelnemen. De landelijke oefening Alert onder leiding van Defensie gaat in de nacht en ochtend nog door. Het oefenscenario is dat er dinsdagavond concrete dreiging van een grote terroristische aanslag ontstond die zich richtte […]
×