[VIDEO] Grote brand verwoest loods in Lelystad

admin
483 Views

Aan het eind van de middag werd de brandweer van Lelystad opgeroepen voor een brand in een loods aan de Groene velden in Lelystad.

Bij aankomst van de eerste brandweervoertuigen bleek de brand al uitslaand waarop er opgeschaald werd naar een grote brand. In de loods stonden ondermeer landbouwvoertuigen en een heftruck liet persvoorlichter Wim van Eck weten. De eerste brandweerlieden focusten zich direct op een woonhuis dat naast de loods stond om uitbreiding te voorkomen.Onder meer brandweerkorpsen uit Almere en Swifterbant zijn opgeroepen om de brand te blussen. De eigenaresse van de loods melden dat er ook honderden bijen in kasten in de loods stonden, deze zijn bij de brand omgekomen.

Rookontwikkeling

Bij de brand kwamen grote grijze rookwolken vrij die boven de hele stad te zien waren.

De loods was volgens Van Eck niet meer te redden. Er raakte niemand gewond. 

Video

Video : Damian Ruitenga & HarmjanPetersen

Geef een reactie

Next Post

[UPDATE] Vermiste Hannie (84) gevonden met drone tijdens zoekactie Nijkerk

483 Views De vermiste Hannie (84) uit Nijkerk is vanavond rond 22.30 uur na een urenlange zoektocht in goede gezondheid aangetroffen in een roggeveld aan de Slichtenhorserweg. De Nijkerkse op leeftijd is goed aanspreekbaar en wordt nagekeken in een ambulance, zegt brandweerwoordvoerder Allard Schimmel. ,,Naar omstandigheden gaat het goed met […]
×