Brand bij restaurant Bonanza Harderwijk

admin
831 Views

Bij het restaurant Bonanza Fish and Steaks op het strandboulevard west in Harderwijk heeft maandagochtend vroeg een brand gewoed.

De brand werd tijdens een surveillance van de politie Harderwijk waarna men luid een brandalarm hoorde afgaan. Men alarmeerde direct de Harderwijkse brandweer die samen met een waterwagen en een slangenwagen van brandweer Ermelo ter plaatse kwamen. De brandweer had de vuurhaard snel onder controle.

Door de brand is er in het pand schade ontstaan, hier doet team brandonderzoek onderzoek naar.

Geef een reactie

Next Post

Veenendaal - Inbrekers betrapt in Veenendaal: getuigen gezocht

831 Views Op zondagochtend 24 mei rond 0.30 uur, stuitte een bewoner van de Tinneweide in Veenendaal op twee gemaskerde mannen in zijn woning die bezig waren kasten te doorzoeken . Toen de inbrekers de bewoner zagen, sommeerden ze hem om weg te gaan en bedreigden ze hem met een […]
×