Apeldoorn – Aanhouding na bedreiging met vuurwapen

admin
393 Views

De politie hield vrijdagavond rond 23.15 uur op de Kayersdijk een 26-jarige verdachte uit Apeldoorn aan vanwege een bedreiging. Een paar minuten daarvoor kwamen bij politie enkele meldingen binnen van een conflict op de Rijnstraat. Omdat in de meldingen gesproken werd over mogelijke wapens hadden de agenten hun zware vesten aangetrokken. Bij de aanhouding is gebruik gemaakt van de zogenaamde BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachte). Er is verder niemand gewond geraakt.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/mei/23/02-apeldoorn-aanhouding-na-bedreiging-met-vuurwapen.html

Geef een reactie

Next Post

[Update+Video] grote brand in bamboebos Lelystad

393 ViewsIn een bamboebos in Lelystad is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Meerdere brandweer korpsen werden rond drie uur opgeroepen. Bij aankomst van de eerste brandweervoertuig bleek er een flinke brand te woeden. Men schaalde direct op waarna er negen wagens ter plaatse kwamen. Harde wind Het waait momenteel hard waardoor de […]
×