Lili en Howick mogen in Nederland blijven

admin
1.484 Views

Lili en Howick mogen toch in Nederland blijven. Dat meldt het ministerie van Justitie en Veiligheid. De kinderen mogen blijven vanwege ‘actuele omstandigheden’ rond de veiligheid van de kinderen.

,,In de zaak van de kinderen Lily en Howick heeft de Nederlandse overheid samen met de Armeense autoriteiten alles gedaan wat mocht worden verwacht om een solide opvang in Armenië te regelen. Armenië is een veilig land waar de kinderen met hun moeder kunnen worden herenigd”, aldus het ministerie.

Blijven

,,Actuele ontwikkelingen die zich in deze zaak de afgelopen uren hebben voorgedaan hebben er echter toe geleid dat het welzijn en de veiligheid van de kinderen niet meer voldoende kunnen worden gewaarborgd. De staatssecretaris heeft daarom, alles overwegend, besloten dat de kinderen in Nederland mogen blijven. De betrokken instanties doen er alles aan om te weten te komen of de kinderen nu veilig zijn en waar zij zijn.”


Geef een reactie

Next Post

Gezin probeert inbreker te overmeesteren: vrouw zwaargewond

1.484 Views Een bizar incident in Hengelo zaterdagmorgen: daar raakte een vrouw zwaargewond nadat werd geprobeerd een inbreker te overmeesteren. Bewoners aan de Achterhoekseweg ontdekten vroeg in de morgen een man op hun erf, die bezig was met een inbraak. De bewoners, bestaande uit vader, moeder en hun zoon probeerden de […]
©112PERSFOTOGRAFIE
×