Plezier jacht vaart met volle vaart tegen een brug aan in Zeewolde.

3.921 Views

Een plezier jacht heeft in Zeewolde woensdagavond een brug geramd.

Het voorval gebeurden op de Aanloophaven. Volgens een buurtbewoner zou de jacht eerst hard tegen de kant zijn gevaren, waarna het jacht achteruit leek te varen. Dit ging mogelijk door een storing mis, waarna de jacht in volle vaart onder de brug terecht kwam. 

 Iemand die op het dek van de jacht zat kon hier op het nippertje vanaf springen. Niemand raakte gewond. Door de aanvaring heeft de jacht flinke schade opgelopen.

Janwillem Ter hoeve

Geef een reactie

Next Post

[VIDEO] Grote brand in oude kerncentrale Dodewaard

3.921 Views In een voormalige kerncentrale in Dodewaard is donderdagochtend brand uitgebroken. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid woedt brand op het dak en daar liggen mogelijk gasflessen. De centrale is al sinds 1997 niet meer in gebruik, maar het is niet duidelijk hoe groot het risico van een […]
×