Vier auto’s botsen op A1 bij Hoevelaken

admin
1.067 Views

Vier auto’s zijn vanmorgen even na negen uur op elkaar gebotst op de A1 bij knooppunt Hoevelaken. Er vielen meerdere gewonden.

Drie personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallenanalyse van de politie deed ter plaatse onderzoek.

De parallelrijbaan was dicht en het verkeer richting Zwolle en Utrecht werd geadviseerd te keren bij af- en toerit Amersfoorst-Noord (13). Even na elf uur meldde Rijkswaterstaat dat de weg weer vrij was.

©️Pascal Wernsen

Geef een reactie

Next Post

VROUW OP SCOOTMOBIEL OVERLEDEN NA VAL IN WATER

1.067 ViewsWoensdagmiddag rond 14.10 uur is een vrouw met haar scootmobiel te water geraakt en om het leven gekomen. Dit gebeurde aan de Bamestraweg in Middenbeemster. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de indentiteit en de toedracht.
©112PERSFOTOGRAFIE
×