Motorrijder gewond bij éénzijdig ongeval Scherpenzeel

admin
1.057 Views

Bij een éénzijdig ongeval aan de Barneveldsestraat in Scherpenzeel is woensdagavond een motorrijder gewond geraakt.

De motorrijder is door onbekende oorzaak uit de bocht gevolgen en tot stilstand gekomen tegen een paal. De motorrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De motor word door een Bergingsbedrijf worden opgehaald.

©️Damian Ruitenga

Geef een reactie

Next Post

Vier auto's botsen op A1 bij Hoevelaken

1.057 ViewsVier auto’s zijn vanmorgen even na negen uur op elkaar gebotst op de A1 bij knooppunt Hoevelaken. Er vielen meerdere gewonden. Drie personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallenanalyse van de politie deed ter plaatse onderzoek. De parallelrijbaan was dicht en het verkeer richting Zwolle en […]
×