Onderzoek naar overlijden jongen

admin
603 Views

Terneuzen – De politie heeft zaterdagnacht 16 mei op de Margarethaweg een overleden persoon aangetroffen. Het gaat om een 17-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen. Het onderzoek naar het overlijden is nog niet afgerond.

Rond 03.20 uur hebben politieagenten de melding gekregen van een mogelijk verkeersongeval op de Margarethaweg. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Forensische rechercheurs hebben ter plekke sporenonderzoek gedaan en er zijn getuigenverklaringen opgenomen. Het politieonderzoek zal nog tot na het weekend duren. Mocht u getuige zijn geweest en informatie hebben voor de politie, meld u dan via 0900-8844.

Geef een reactie

Next Post

Verkeersongeval Harderwijk

603 Views Zaterdag om 11.00 heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s op de Deventerweg in Harderwijk. Volgens een omstander zou één van de voertuigen met hoge snelheid hebben gereden waarna er een ongeval ontstond. Er zijn geen gewonden gevallen en het voertuig is afgesleept.
×