Doetinchem – Sluiting cellencomplex Doetinchem gaat door

admin
498 Views

De sluiting van het cellencomplex in Doetinchem is een pijnlijk maar onvermijdbaar besluit. Dat hebben burgemeester Mark Boumans en politiechef Oscar Dros geconstateerd na aanvullende gesprekken. Vorige maand nam de politiechef het besluit om een aantal cellencomplexen in Oost-Nederland te sluiten. “Dat besluit is niet lichtvaardig genomen. Het is noodzakelijk omdat er steeds minder verdachten zijn en de vereiste capaciteit voor professionele zorg voor alle complexen te groot is. Het besluit was zeker niet gemakkelijk en daarom is goed nagedacht over de gevolgen voor de Achterhoek,” aldus Dros.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/mei/15/sluiting-cellencomplex-doetinchem-gaat-door.html

Geef een reactie

Next Post

Mogelijk drugsafval aangetroffen in Ermelo, omgeving Drieërweg afgesloten

498 ViewsLangs de Drieerweg ter hoogte van de Postweg in Ermelo zijn vrijdagavond meerdere vaten gedumpt. De vaten zijn vermoedelijk afkomstig van een drugslab. Enkele vaten lekken waardoor er een flinke stank is ontstaan werd de omgeving groots afgezet. De brandweer verricht metingen. Er zouden 5 grote vaten zijn aangetroffen […]
×