Drugsafval aangetroffen bij weiland Almere, Agenten onwel

admin
464 Views

In het Pampushout in Almere werden donderdagavond jerrycans afkomstig van een drugslab aangetroffen.

De Jerrycans werden in een weiland langs de Botterweg aangetroffen. Agenten die als eerst ter plaatse kwamen kregen door de dampen klachten. Op het politiebureau zijn de agenten behandeld door ambulancemedewerkers. Zeker één persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De hulpdiensten dede onderzoek na het afval. Omdat er giftige stoffen en-/of dampen zijn vrijgekomen werd het gebied werd ruim afgezet.

 De politie is opzoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien van de daders wie de jerrycans hebben gedumpt.

Geef een reactie

Next Post

Doetinchem - Sluiting cellencomplex Doetinchem gaat door

464 Views De sluiting van het cellencomplex in Doetinchem is een pijnlijk maar onvermijdbaar besluit. Dat hebben burgemeester Mark Boumans en politiechef Oscar Dros geconstateerd na aanvullende gesprekken. Vorige maand nam de politiechef het besluit om een aantal cellencomplexen in Oost-Nederland te sluiten. “Dat besluit is niet lichtvaardig genomen. Het […]
×