Silvolde – Getuigen en beelden gezocht na brandstichting bij huis

admin
472 Views

Bij een huis aan de Prins Bernhardstraat in Silvolde is afgelopen nacht brand gesticht. We zijn direct een onderzoek gestart om te achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is. Omdat het midden in de nacht gebeurde, zijn er weinig getuigen. Daarom vragen we de hulp van mensen die afgelopen nacht, de nacht van 13 op 14 mei, in Silvolde waren.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/mei/14/getuigen-en-beelden-gezocht-na-brandstichting-bij-huis.html

Geef een reactie

Next Post

Mogelijk explosief gevonden in weiland in het buitengebied van Zeewolde

472 ViewsDonderdagmiddag werd er in een weiland langs de Juttepeerlaan in het buitengebied van Zeewolde mogelijk een explosief gevonden. Het voorwerp werd tijdens werkzaamheden in het weiland aangetroffen. Volgens een getuigen zou het gaan om een granaat uit de tweede wereldoorlog dat mogelijk op scherp staat. Een explosievenverkenner kwam ter […]
×