Velp – Dode bij steekincident

admin
491 Views

Bij een steekincident in Velp is een man van 40 uit Polen om het leven gekomen. Agenten kregen zaterdagmiddag een melding van een steekincident in een gebouw aan de President Kennedylaan. In het pand troffen agenten een gewonde man aan. Het slachtoffer is nog door agenten en later door de ambulancemedewerkers gereanimeerd, maar dat mocht niet baten.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/mei/10/02-velp-dode-bij-steekincident.html

Geef een reactie

Next Post

Arnhem - Nieuwe aanhouding in onderzoek naar autobranden

491 ViewsZondagmorgen heeft de politie in het onderzoek naar de reeks autobranden in de stad weer een aanhouding verricht. Het gaat om een 42-jarige vrouw uit Arnhem, zij wordt verdacht van betrokkenheid bij brandstichting. De politie blijft volop inzetten om de autobranden te doen stoppen en daders op te sporen. […]
×