Arnhem – Autobranden in onderzoek

admin
457 Views

In de nacht van woensdag op donderdag rond 00.55 uur gingen politie en brandweer na een melding van brand naar de Schutterstraat. Ter plaatse bleek dat er drie brandhaarden waren, twee op de Schutterstraat en één op de Rosendaalsestraat. Rond 01.45 uur kwam nog een autobrandmelding binnen in de wijk Presikhaaf. Dat leidde tot gedeeltelijke evacuatie van een appartementencomplex. De politie gaat uit van brandstichting en doet verder onderzoek.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/april/23/02-arnhem-autobranden-in-onderzoek.html

Geef een reactie

Next Post

Tesla brand uit na ongeval in Hulshorst, Bestuurder overleden

457 ViewsBij een ongeval aan de Oudeweg in Hulshorst is vrijdagmiddag een tesla uitgebrand na een ongeval. Meerdere hulpdiensten rukte rond tien over twee uit voor een ongeval, vrijwel direct werd er opgeschaald naar een middel hv omdat er een personenauto in brand zou staan. Ter plaatse bleek de de […]
×