Medisch Incident op terras van der valk hotel Harderwijk

admin
2.069 Views

Op het terras bij het van der valk hotel heeft woensdagavond een medisch incident plaats gevonden.

Meerdere hulpdiensten werden voor het incident opgeroepen waaronder ook een traumahelikopter uit Amsterdam.

Ter plaatse bleek er een persoon onwel te zijn geraakt. Twee ter plaatse gekomen ambulances hebben het slachtoffer in kwestie geholpen en hebben met spoed het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter werd in de lucht afgemeld.

©️112persfotografie

Geef een reactie

Next Post

Kettingbotsing op de A50 zorgt voor flinke file

2.069 ViewsOp de A50 bij Knooppunt Bankhoef in de richting van Arnhem naar Oss heeft donderdagmiddag een flinke kettingbotsing plaats gevonden. Door de botsing ontstond er een flinke file. Meerdere auto’s raakte zwaar beschadigd ook was er een vrachtwagen bij betrokken. Over slachtoffers is niks bekend. Er werd een omleiding […]
×