Oosterbeek – Politie zoekt getuigen van ontvoering

admin
497 Views

Op zondag 20 april heeft de politie na een korte achtervolging een man uit Beverwijk aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een vrouw van haar vrijheid te hebben beroofd. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/april/20/02-oosterbeek-politie-zoekt-getuigen-van-ontvoering.html

Geef een reactie

Next Post

Beekbergen - Woningoverval waarbij bewoonster werd opgesloten in Opsporing Verzocht

497 ViewsDe overval op de woning aan de Berg en Dalweg wordt morgenavond behandeld in Opsporing Verzocht. De overval vond in de nacht van 6 september 2019 plaats en is sindsdien in onderzoek bij de recherche. Tot nu toe heeft dat niet tot aanhoudingen geleid. Morgenavond worden er beelden van […]
×