Drukke ochtend voor brandweer Nijkerk

admin
1.408 Views

De brandweer van Nijkerk werd donderdagochtend vroeg opgeroepen voor een brand in een bedrijf aan de Marconistraat in Nijkerk.

Ter plaatse bleek er rook te zijn waargenomen in het bedrijfspand, na een controle door het pand trof men echter geen brand aan. Uiteindelijk ging het om een freonlekkage.

Terwel de brandweer nog ter plaatse was aan de Marconistraat werd men opgeroepen voor een tweede melding van een brand aan de Barneveldseweg in Nijkerk. Een 2e tankautospuit van brandweer Nijkerk was snel uitgerukt. Ter plaatse bleek er achter een woning aan de Slichterhorsterweg iets te branden tegen een schuurtje. De brandweer had de brand snel onder controle en keerde terug naar de kazerne.

©️Pascal Wernsen

Geef een reactie

Next Post

Grote brand verwoest gymzaal in Boxmeer

1.408 ViewsEen grote brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de gymzaal van een schoolgebouw in Boxmeer in de as gelegd. De brand brak rond 23.00 uur uit in de zaal van de middelbare school aan de Doctor Peelenstraat in de Brabantse gemeente. De gymzaal was deze zomer […]
×