Wageningen – Kritisch rapport over afhandeling melding zorginstelling Wageningen

admin
405 Views

De politie heeft op 19 februari niet goed gereageerd op 112-meldingen over een cliënt van een zorginstelling in Wageningen. Dit blijkt uit intern onderzoek. Twee medewerkers van de zorginstelling raakten gewond na een confrontatie met de cliënt. De 27-jarige man overleed ter plaatse. Voorafgaand aan het overlijden hebben medewerkers van de instelling en omwonenden met het alarmnummer 112 gebeld. De conclusie van het onderzoek is dat de eerste melding vanuit de instelling dermate dringend was, dat dit had moeten leiden tot het aansturen van politie-eenheden. Gebleken is dat dit ook is toegezegd, maar dat hier in eerste instantie geen opvolging aan is gegeven.

source https://www.politie.nl/nieuws/2020/april/17/02-wageningen-kritisch-rapport.html

Geef een reactie

Next Post

Westervoort - Getuigen gezocht van poging plofkraak

405 ViewsDe politie zoekt getuigen van een poging plofkraak aan de Broeklanden. Een pinautomaat bij een supermarkt was het doelwit van de mislukte kraak. source https://www.politie.nl/nieuws/2020/april/17/02-westervoort-getuigen-gezocht-van-poging-plofkraak.html
×