’Verdacht voorwerp’ aangetroffen op straat in centrum Amsterdam

admin
1.074 Views

Woensdagavond is er door agenten een ’verdacht voorwerp’ aangetroffen in de Voetboogstraat, in het centrum van Amsterdam.

Op foto’s is te zien dat de Voetboogstraat en verschillende omliggende straten zijn afgezet.

Deze week zijn in Amsterdam West en Nieuw West drie explosieven aangetroffen. Op de Johan Huizingalaan in Slotervaart raakten in de nacht van dinsdag op woensdag een bushokje en de deur van een Marokkaans-Javaans restaurant beschadigd.

Geef een reactie

Next Post

Gewonde bij schietincident in Enschede

1.074 ViewsBij een schietincident aan de Auskamplanden in Enschede is in de nacht van woensdag op donderdag één persoon gewond geraakt. Rond twee uur werden meerdere schoten gelost in de straat in de wijk Stroinkslanden. De politie heeft onderzoek gedaan naar het incident. Daarnaast roept het mensen die iets hebben […]
©112PERSFOTOGRAFIE
×