Explosie bij horecapand in Brabantse Oss

admin
1.078 Views

OSS – In het Brabantse Oss is een explosie geweest bij een horecapand aan de Berghemseweg. Niemand raakte gewond. De omgeving is afgezet voor onderzoek.

Door de explosie sneuvelde een aantal ramen. Wat de oorzaak is geweest, wordt onderzocht. De hulp is daarbij ingeschakeld van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) en forensische rechercheurs.

Meerdere omwonenden hoorden in de nacht van dinsdag op woensdag een harde knal en belden de politie. Volgens een buurtbewoner zouden mensen op een scooter een projectiel hebben gegooid en er snel vandoor zijn gegaan, meldt Omroep Brabant.

De politie roept mensen die iets gezien of gehoord hebben op contact op te nemen.

Geef een reactie

Next Post

Explosie in Amsterdam, derde incident in afgelopen dagen

1.078 ViewsOp de Johan Huizingalaan in Amsterdam Nieuw-West zijn bewoners voor de derde keer in vier nachten opgeschrikt door harde knallen of exposieven. Een bushokje en de deur van een Marokkaans-Javaans restaurant raakten vannacht beschadigd. De politie doet onderzoek. Wéér een explosief op de geplaagde Johan Huizingalaan in Amsterdam, die […]
×