Bewoners verlaten tijdig appartement bij woningbrand in Harderwijk

admin
1.150 Views

In een appartementencomplex in Harderwijk is afgelopen nacht brand uitgebroken. Bij de brand vielen geen gewonden.

De brand brak omstreeks 04.25 uur uit op het de eerste verdieping van het appartementencomplex aan de Breewijd. De hulpdiensten gingen af op de melding. De politie was als eerste ter plaatse en agenten hebben geprobeerd om de brand te blussen. De bewoners waren op dat moment al uit het appartement.

De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. De bevelvoerder van het eerste blusvoertuig gaf al snel het sein ‘brand meester’. Een ambulance werd ook nog opgeroepen. Enkele bewoners en een agent hadden rook ingeademd en zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

De oorzaak van de brand is onbekend. Daar wordt onderzoek naar gedaan.

Geef een reactie

Next Post

Explosie bij horecapand in Brabantse Oss

1.150 ViewsOSS – In het Brabantse Oss is een explosie geweest bij een horecapand aan de Berghemseweg. Niemand raakte gewond. De omgeving is afgezet voor onderzoek. Door de explosie sneuvelde een aantal ramen. Wat de oorzaak is geweest, wordt onderzocht. De hulp is daarbij ingeschakeld van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie […]
×