Man uit Steenwijkerland rijdt opzettelijk plaatsgenote aan

admin
1.210 Views

Een 56-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland is zaterdag aangehouden voor het opzettelijk aanrijden van een 59-jarige plaatsgenote.

De vrouw fietste zaterdag rond 18.00 uur samen met drie anderen in Ossenzijl toen een auto hen, komend vanuit tegengestelde richting, passeerde. De vrouw gebaarde naar de bestuurder vaart te minderen. De man passeerde het viertal en draaide even later, om hen nu van achteren te benaderen. In plaats van de fietsers in te halen, reed hij tegen de fiets van het 59-jarige slachtoffer aan. Zij kwam hierbij ten val.

De bestuurder van de auto stapte nog even uit, maar stapte vervolgens weer in zijn auto en reed weg. Een van de fietsers belde hierop de politie en gaf het kenteken van de auto door. De politie is hierop direct naar de woning van de tenaamgestelde van de auto gegaan en hield daar de verdachte aan. Hij is ingesloten voor verhoor.


Geef een reactie

Next Post

Man (60) overlijdt na zwaargewond te zijn aangetroffen op graafmachine

1.210 Views Een 60-jarige man uit het Brabantse Nistelrode, die vanochtend zwaargewond werd gevonden op een graafmachine in Mill, is overleden. De man werd kort nadat hij aan de Volkelseweg werd gevonden, gereanimeerd door een voorbijganger. Niet veel later is hij onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. […]
×