Medewerker dierenambulance vind auto op zijn kop in de sloot, Bestuurder spoorloos in Nijkerk

admin
485 Views

Een automobilist is zondagochtend even na voor 4 van de weg geraakt en op zijn kop in een sloot terecht gekomen.

Het ongeval gebeurden op de Van Middachtenstraat in Nijkerk. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Bij aankomst was er geen spoor van de bestuurder te bekennen, met duikers zocht men de sloot door. Volgens andere media’s bleek na een bezoekje van de politie op het adres van de automobilist dat de bestuurder ongedeerd thuis zat.

De toedracht van het ongeval is onbekend. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Brand in schuur trekt ondanks coronavirus nog veel bekijks in Ermelo

485 Views In een schuur aan de Stip bothastraat in Ermelo is zondagochtend brand uitgebroken. Het vuur bevond zich op het zolder gedeelte van de schuur. De Ermelose brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen. Door de brand is er schade ontstaan aan de spullen die zich in […]
×