Vijf gewonden bij ernstig ongeval Noordlaren

admin
781 Views

Op de Zuidlaarderweg in Noordlaren heeft zaterdagmiddag een ernstig ongeval plaats gevonden.

Bij het ongeval vielen vijf gewonden een vader en een moeder en drie kinderen, zegt politiewoordvoerder Robert-Jan Valkema. De moeder en de kinderen raakten lichtgewond. “De verwondingen van de vader zijn wat ernstiger, maar ook hij was wel aanspreekbaar”, aldus Valkema. De automobilist botste door nog onbekende oorzaak frontaal tegen een boom. 

Het ambulance personeel is bezig met één van de slachtoffers. © Patrick Wind

Door het ongeval werd de Zuidlaarderweg Afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk de afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft het ongeval onderzocht. 

© Patrick Wind


Geef een reactie

Next Post

Motorrijder omgekomen bij ongeval N7 Groningen

781 Views Een motorrijder is zondagochtend om het leven gekomen. De man kwam door nog onbekende oorzaak ten val in een bocht aan de Beneluxweg (N7) in Groningen. Ondanks reanimatiepogingen van de toegesnelde hulpdiensten, waaronder de bemanning van een traumaheli, overleed het slachtoffer ter plekke. De politie heeft de N7/Beneluxweg […]
×